going

jag älskar dig

måndag

måndagar brukar ju vara deppiga, men min dag har faktiskt vart toppen, den började med svenska och fortsatte glatt med idrott efter det slutade vi så tog bussen hel 10 över 11, underbart skönt!

inte nog med det är min helg redan (?!) full planerad, underbart!
fredag: grand med brudarna
lördag: träffa min efterlängtade vän, ha en underbar fotodag med mys på kvällen!
söndag: kanske fotografering med emelie annars ska jag ha en heldag i stallet, behöver verkligen det!
så nu taggar vi helg, vet att det är nästan en hel vecka kvar, men endå helt underbart att jag lyckas planera in alla mina favoriter i en helg önskade alla min helger så ut såhär, hi-hi!
nu ska jag göra lite situps och sen köra plankan så kommer kusin vitamin snart och då blir det vofflor!
Puss och kram !

min underbaring, Rosalita

här har ni henne världensbästa!

Rosalita är en liten c-ponny som ägs av min bästa kompis mormor och morfar, det är jag och min bästa kompis mamma, Liselotte som tar hand om henne, hon är bara 5 år och kan nästan igenting, så hon och jag är på ungefär samma nivå, jag är inte heller speciellt duktigt men vi lär oss tillsammans, nu i vinter har hon vart skadad med nu håller vi på att få igång henne igen.
Hon kan vara en djävul och hade de inte vart för allt hon ger mig så hade jag slutat för längesen! hon ger mig hopp, hon ger mig tro och hon ger mig motivation, när jag mår dåligt är hon den första jag pratar med, hon svarar alltid rätt, man tror inte en häst kan prata och de kan den såklart inte heller men den förstår så otroligt bra och ger så otroligt mycket, tror alla ni som har något djur känner detta.
jag älskar dig rosalita, du är mitt liv!

kvällskvisten

bjuder på en bild på mig såhär på kvällskvisten, ska fixa inför imorgon, packa väskan, ta fram kläder osv, sen blir det kolla på dagens solsidan!
ps. besöksrekord!!! glöm inte följa mig på bloglovin med!

duschen

har nyss kommit hem från stallet, fotade i massor så ikväll eller imogron kommer det upp ett inlägg om min underbaring!

nu ska jag käka någon frukt och sen dra mig in mot duschen, imorgon är det skolan igen efter ett underbart lov, 4 veckor sen blir det prao efter praon blir det påsklov och sen är det snart sommarlov, 103 dagar idag faktiskt!

black and white


lovely morning

god morgon mina söta!

har vart i stallet och släppt ut hästen, super mysigt såhär på morgonen! ska föröska få en bild på henne idag eftersom det var någon som ville veta mera om henne så visst ska jag fixa det, behöver bara en bild på henne.
nu ska jag strax käka frulle sen ska jag plugga och städa här hemma efter det ska jag dra mig mot stallet, ska försöka hitta på något tips inlägg också vi får se vad det blir

Night

dagen har vart bra, eller nej jag har haft migrän igen...så kunde inte jobba, sökte istället massa nya jobb till sommaren eftersom jag vill byta jobb, av en rad massa olika anledningar, har även slappat en massor och spenderat tid med min mamma och nu ikväll har jag ritat lite (?!) jag vet, ingenting för mig, ni kanske kan få se lite sen, vi får se, jag har vart helt ensam hela kvällen, vilket jag brukar hata och ibörjan var jag uttråkad men nu känns de lite skönt har fått tänka en massor, vilket är underbart!
nu ska jag lägga mig i sägen och se om jag kan somna brukar itne kunna göra det när jag är ensam så får la vänta tills syrran eller mamma är hemma, godnatt mina fina!

min bästavän

"When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are"

bruno mars

I miss who I am when I am with you baby,
I miss us so incredible much

same, same, but different


it's a brand new day


mitt hjärta klappar för moster


Underbara♥

du är för underbar, ja just du, du är underbar för att du läser min blogg och kommenterar till just mig!

nu har jag nått 30 underbara bloglovin följare, vet att det inte är speciellt mycket om man jämnför, men för mig är det de, för min lilla blogg som jag bara haft i ungefär 1 månad, då tycker jag det är super bra! hoppas ni fortsätter kika in här och att det kankse kommer mera!

ett stort tack!


migräng

nu har jag vaknat decka runt 8 igår och sov tills nu, vaknade av en jävlig huvudvärk, illamående och att solen sken i min ögon så de gjorde ont!

jag mår fortfarande piss helt ärligt säämre än igår, så fick sjukänmäla mig till jobbet och hoppas på att jag kan jobba imorgon.
lovar att uppdaterigen ska förbättras idag, måste även ta tag i massa plugg!

godmorgon?

nu har jag vaknat upp, var uppe hela natten och jennifer och sen nu när jag kom hem typ runt 10 så decka jag nästan direkt, och vaknade nyss upp, så måste strax dra mig iväg mot stallet, men ajg är så otroligt seg i hela kroppen, ska aldrig mer göra om detta, mitt huvud värker som bara den och är fortfarande otroligt trött!

uppdateringen blir kanske inte mer än såhär idag, men ska gå och lägga mig tidigt idag och en lång sovmorgon imorgon, så då kommer det bli bättre! puss :*

TAGGA!!!

nu taggar jag lan genom att gå runt i mysdress och packar upp väskan om en halvtimme ungefär drar jag mig mot stallet och sen möter b-rudarna upp mig, vi hörs, ni får ha det bäst för det ska jag ha!!

Promenad

nu har jag nyss kommit hem efter en 2h promenad med hästen, helt underbart, solen skiner och humöret är på topp, nu ska jag slänga i mig lite lunch, och sen ta en dusch efter det ska jag cykla bort till ica och köpa massa godis, ikväll blir det lan med mina girls!

har inte fått några bilder på min underbara men det ska de nog snart bli! puss och kram skumbanan!

god morgon ♥


Min going!


Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag hemma igen, sitter i vårt kalla hus och väntar på mat, ska packa upp och sen ska jag ladda in bilder på min going saknar han redan! men nu är jag tillbaka här på bloggen! :)

Redigerings tips

hur jag redigerade denna bilden!
  • ljus
  • kontrast
  • film effekt - medel
  • klart!!

Snabbis

nu har jag nyss käkat frukost och ska snart dra mig mot duschen i eftermiddag ska vi träffa några andra kompisar här i stockholm och sen vet jag inte riktigt vad som händer mer idag.

igår var vi på en shopping tur det blev lite köpt och sen tog vi en långpromenad till ett super mysigt café, annars händer det inte så mycket här i stockholm, vi ser om jag hinner höra av mig mer här, puss och kram!

Önskelista


Min öskelista till min födelsedag som är om 32 dagar, längta!!
(tidsinställt)

Nu drar jag

nu ska jag snart sätta mig i bilen, iallafall så fort min moster kommer, hon ska vara här halv men vi får ju se, hon är aldrig i tid ;)

har laddat upp med plugg, film, både trassel och i rymden finns inga känslor sen har jag även vänner med mig, så kommer nog inte bli långtråkigt frågan är bara hur mycket jag kommer plugga...hihihi
datorn är med har gjort två inlägg som kommer upp under tiden jag är i stockholm eftersom jag inte vet hur mycket blogg tid jag kommer att ha, puss på er så länge! :*

Morning

God morgon!'

underbart att vakna när man ser solen skina igenom en liten springa i rullgardinen, känna att man är ledig och sen ska dra till stockholm, otroligt skönt med en underbar morgon för min kväll igår var inte lika underbar, eller jo dagen var perfekt allt matchade! sedan kände jag mig lite fika sugen och vem duker inte upp, jo mormor och morfar med semlor, underbart gott!
men när de åkt vet inte vad som hände men blev på piss humör, mobilen gick sönder IGEN, var och hämta den från lagningen igår, jo vilken toppen mobil ju, sen inte nog med de så åker min bästa vän snart och vi hinner inte träffa varrandra, vi har typ inte setts på evigheter, jag la mig i sägen och kollade vänner blev på lite bättre humör och somna gott!!
nu ska jag ringa dom dära på elgiganten som jag just nu hatar sen ska jag ta och ringa efter apu plats, blir säkert toppen om allt är med mig idag, kram vi hörs innan jag drar hoppas jag!

Torsdag

Nu har mitt lov börjat! hur underbart? helt fucking amazing! hi-hi-hi ;)
dagen har vart toppen hade 3st inställda lektioner så slutade redan 1 idag, sen är alla lektioner inställda imorgon med, så får sovmorgon och behöver inte heller stressa innan jag ska dra mig mot stockholm, underbart!
men nu måste jag steka pankakor börjar bli hungrig sen ska jag och matilda ut och ta en promenad, puss :*


Annie Bergström


Film effekt

oredigerad  -  redigerad
ps. kommer upp en video på denna redigeringen när jag är i Stockholm

Onsdag eftermiddag

  • philadelphia ost
  • skinka
  • roccola
  • paprika
muummmaaa!

Annie tipsar

Kom inte på något riktigt bra tips inlägg, men tänkte bara säga till alla ni som fotar, lägg ner mycket tid på att fundera, exprementera m.m innan du tar bilden, se till att ha en idé sök runt på nätet om din idé, hur kan jag fota denna bilden bäst? Tänk igenom flera gånger om och sen kan du börja ta bilden, ska du däremot ta en spontan bild så se till att testa alla möljliga olika vinlkar på tex blomman, vad kommer i bakgrunden stör det, eller är det bra? fundera zooma in i kamera, kom skärpan rätt? är den i ögonen som jag vill? det mesta går att redigera sig till i kameran sen, men är man då en bra fotograf, klart man kan få redigera bilderna mycket och lägga ner mycket tid på det, men jag tycker faktiskt att om man är en bra fotograf då kan man visa sina bilder oredigerade.
Tänk också på att de är du som styr kameran, det är du som bestämmer om bilder blir bra eller dålig, övning, övning, övning, övning ger färdighet, så är det! tillsist tro på dig själv annars kommer du ingen stans!

Underbara vår, vart är du?

Nyss hem kommen från stallet och väntar på mackor och te, underbart i denna kyla, har blivit otroligt kallt nu igen, usch jag vill ha våår!!
Ikväll blir det nog ett tipsinlägg om jag hittar på något roligt att tipsa om, har ni något ni vill veta?

Alla hjärtans dag ♥

puss på er mina underbara :* 

Dagens outfit

Kofta - H&M | T-shirt - Gina tricot | Jeans - jc
slänger upp en dagens lite snabbt nu innan jag ska gå ner till stallet!

Skorpor

 

sitter och käka skorpor, gott och nyttigt, hoppas jag? kollar gamla top model avsnitt även om jag har super duper mycket att göra idag.
  • städa
  • tända en brasa så jag inte fryser ihjäl
  • stallet
  • plugga
  • sen har jag även lovat min fina vän hanna att jag ska lägga mig 9 idag?!
Detta är hur min fullspäckade eftermiddag ser ut, ska föröska hinna med något mer inlägg idag, Kraaam på er!

Bästavän


Stallet

nu drar jag mig till stallet, ska se om mamma kan ta lite bilder på  mig och hästen eftersom vi skall ut på en promenad!
Ps. glöm inte följa mig på bloglovin!

Söndag

Har nyss käkat en god frulle, underbart gott jag skulle nog vilja säga att de är dagens bästa måltid!
tjejkvällen igår blev toppen, men det kan ju inte bli annat med mina girls!
ska snart iväg och träna+sola, vilket jag verkligen behöver!
kraaaaam!

Tjejkväll

Jeansklännig - H&M | skor - converse | leggings - gina tricot
Nu drar jag iväg och jobbar, en riktigt jobbar helg är detta ju! sen fixar jag mig där och sen spenderas resten av kvällen med mina underbaringar!

Emelie Davidsson

två olika redigeringar, tänkte visa er någon dag hur jag redigerade den högra!

Lördag

Godmorgon!
nu har jag nyss vaknat och ska ta mig lite frukost, sen börjar jag med städingen, lovade ju bra uppdatering idag med, så det ska försöka hinna med!
Kram!

fredags jobb

Ikväll har jag jobbat, jag jobbar på Mc Donalds, super mysigt att jobba idag faktiskt!
var bjuden på fest ikväll, men orkade inte gå eftersom jag jobbade enda till 9, imorgon blir det städdag, mycket uppdatering och sen på kvällen blir det först jobb och sen tjejfest med min underbaringar!
på söndag vet jag inte vad som händer, det ser vi, men nu vet ni mina helg planer!

Ludvig

världensbästa lille kille,
jag älskar han så mycket! om en vecka ses vi igen min lilla systerson!

FOTOBLOGG

Hej, vad kul att just du hittat hit!
Du är just nu inne på min nystartade/omstartade fotoblogg, jag bloggade innan på devote, men jag tröttnade. Så nu börjar jag om på nytt och tänker ha en massa uppdatering varje dag, och vara mycket aktiv!
Nu ska jag kolla klart på sveriges värsta bilförare, som btw är sjukt roligt!
Kraam till dig!






Annie Bergström


  • Annie Bergström heter jag, jag är född 1994, dvs att jag fyller 17 år i år.
  • Jag är en sprallig tjej som älskar allt med att fotografera, bäst att stå bakom kameran men också framför, här i min blogg kommer ni få läsa lite om min vardag och sen kommer ni få se massor av bilder, på mig och med mig som fotograf, alla möjliga olika varianter.
  • Jag bor i staden Falkenberg, en underbar stad som ligger söder om Göteborg.
  • Min fritid står jag mest bakom kameran men jag är även mycket i stallet hos min älskling Rosalita och sen har jag även massa underbara vänner som jag älskar att vara med!
  • Min dröm i framtiden är att bli fotograf, och vi får se vart det leder.